Danish

Andrew McLaren Safaris: Hvem? Hvad? Hvor? Hvordan? Hvorfor?

 

Andrew McLaren Safaris er et lille jagtfirma som jeg startede i 1982. Oprindeligt var professionel jagt en deltidsbeskæftigelse men min pensionering, blev det min primære fokus. Jeg bistået af min vidunderlige kone Cecilia McLaren som tager sig af catering for mine gæster.

Jeg arrangere enhver form for jagt og andre udendørs eventyr. Men min styrke ligger i to specifikke områder: Planlægning og præsentere fremragende fuglejagt og Plains Game Hunting Safaris.

Fuglejagt i Sydafrika er meget udpræget sport med høje standarder. De jagtformer varierer fra høj volumen klippedue på morgen og aftentræk samt i dyrkede marker, ligesom ænder og gæs jages de over stående hund. Den “ultimative” fuglejagt oplevelse er jagt på perlehøns af en gruppe af jægere, der omgiver en stor flok, og derefter skydes den flygtende fugle.

Plains game jagt tilbydes i en række forskellige naturtyper, fra grassveld til bjergskråninger og dalen eller kystnære områder. Jeg er god til at arrangere etisk jagt på udearealer hvor hegn ikke spiller nogen rolle i udfaldet af jagten. En jæger kan vælge den stil af jagten, at han / hun ønsker at opleve. Nogle vil jage udelukkende for enten trofæer der kvalificerer til nogle rekord bog klasse. Andre jægere kan være helt glad for at jage blot repræsentative dyr. Alligevel andre måtte ønske at deltage i mere skydning tilgængelig som en frasortering jagt.

Min operative hovedkvarter og hjemmebase er opdræt kompleks Mervilla. Dette område er omkring 40 kilometer på grund nord for Bloemfontein og består hovedsageligt af sand græs savanne. Jeg har en lang række andre områder i andre provinser. Dette gør det muligt at præsentere jagt på mange arter i deres foretrukne og naturlige habitat.

Drømmer du om jagt etisk i Sydafrika? Gør det til en realitet. Kontakt Andrew McLaren på [Booking og Forespørgsel side] Gør dig klar til en oplevelse for livet.

Hvis du ønsker at tale med en dansk tidligere klient om, hvad han oplevede under sin jagt kontakt da venligst:

 

Jens Poulsen på telefon 00 45 40 88 24 77 eller via e-mail ved danskmclarensafaris@gmail.com eller rigbymauser@yahoo.dk